piliscsaba_cimer

Képviselő testület

Ay Zoltán


Alpolgármester

1952-ben születtem Piliscsabán sváb család gyermekeként, felmenőim Piliscsabán éltek a 18. század óta.

Budapesten Faipari Technikumba jártam, majd a Kandó Kálmán Villamos Ipari Főiskolán végeztem tanárképző szakon. Az egykori Klotildligeti Általános Iskolában – ma Páduai Szent Antal Iskola – tanítottam matematika-fizika szakos tanárként, majd a Piliscsabai Mezőgazdasági Gépészeti Szakközépiskolában voltam kollégiumi nevelő és fizika-elektrotechnika tanár továbbá gépjárművezető oktató.

Házasságban élek feleségemmel, mindketten nyugdíjasok vagyunk. Két fiam és hét unokám van.

Tovább...

Bakos Bulcsú


Fejlesztési Bizottság (FB) elnökhelyettese
Humán Bizottság (HB) tagja


1977-ben születtem. Budapesten a Toldy Ferenc Gimnáziumban érettségiztem, a győri Széchenyi István Egyetem Közlekedésmérnöki Karán végeztem Közlekedés-szervezési és logisztikai szakon.
Jelenleg projektmérnökként és üzletkötőként tevékeny-kedem. Korábban többek között logisztikai vezető, valamint műhelyvezető helyettes voltam több cégnél.
Piliscsabai születésű feleségemmel Csizmadia Orsolyával 2003 óta élünk házasságban, négy gyermekünk van.
Alapító tagja vagyok a KDNP piliscsabai szervezetének.
A Klotildligeti Egyházközség képviselőtestületének tagja voltam önkormányzati képviselővé történő megválasztá-somig, ahol az építési bizottságot vezettem.
A Piliscsabai Sport Egyesület öregfiúk labdarúgó csapatában játszom.

Tovább...

Koós Gábor

 

Fejlesztési Bizottság (FB) tagja

1977-ben születtem Budapesten és 1984 óta élek Piliscsabán. Nős vagyok, Feleségemmel három kislányt nevelünk.
A Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki karán 2002-ben szereztem építőmérnöki diplomát.

2008-ban létesítményi főmérnöki pozícióból váltottam, és döntöttem a saját vállalkozás beindítása mellett. Fő tevékenységünk a beruházás lebonyolítás, tervezés és a műszaki ellenőrzés. Rendelkezem szakértői és igazságügyi szakértői jogosultsággal is. Az építésgazdaság fejlődése érdekében végzett munkám elismeréseként a 2019. évi építők napja ünnepségen miniszteri elismerő oklevélben részesültem. 

Tag és küldött vagyok a Pestmegyei Kereskedelmi és Iparkamara ipari tagozatában.

Tagja vagyok a Polgárőrségnek és elnöke a FIDESZ-MPSZ helyi szervezetének.

2010 ősze óta a Településfejlesztési bizottság külsős tagjaként segítem az önkormányzat munkáját.

Elérhetőségem: gabor@koosgabor.hu

Tovább...

Lázi Tamás

 

Humán Bizottság (HB) elnöke
Pénzügyi Bizottság tagja


1985-ben születtem, lassan 15 éve élek Piliscsabán.

Az ELTE-n okleveles környezetkutatóként diplomáztam, de a projektmenedzsment, hulladékgazdálkodási és borszakértői tanfolyamokat is elvégeztem.

Előbb a Fővárosi Vízműveknél, majd az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügye-lőségnél dolgoztam. Mindig is különös figyelemmel visel-tettem a természeti környezet állagának és kiterjedtsé-gének megóvására.

Személyes vágyam Piliscsabára vonatkozóan, hogy minél több alkotó ember bevonásával egy környezet- és termé-szetvédelmi szempontból jól fenntartható struktúra jöjjön létre, amelyre mindannyian büszkék lehetünk.

Tovább...

Simon Gyula

 

Közrendvédelmi és Társadalmi kapcsolatokért felelős tanácsnok
Fejlesztési Bizottság (FB) tagja


47 éves vagyok, párommal és 9 éves kisfiammal lakom Piliscsaba Fő utcáján lévő családi házunkban. Református vallású, jobboldali ember vagyok.
Helyben dolgozom a B–Angel Biztonsági Szolgálatnál csoportvezetőként. Mindig is Piliscsabához kötődtem, a rendszerváltás óta dolgozom a községért, a kilencvenes évek elején a Piliscsabai Fiatalok Egyesületének voltam elnöke, és részt vettem a helyi FIDESZ megalapításában is.
1995-ben az újjászerveződő Piliscsabai Polgárőrség tagsága az egyesület alelnökének választott meg, ezt a posztot a mai napig betöltöm, e közel 20 év alatt sikerült Piliscsabából Pest Megye egyik legbiztonságosabb települését csinálni, melyben személyesen is komoly részt vállaltam.
A választópolgárok bizalmából 2006 óta vagyok képviselő, jelenleg Közrendvédelmi tanácsnokként, valamint a fejlesztési bizottság tagjaként dolgozom a testületben.

Tovább...

Styevola István

 

Fejlesztési Bizottság (FB) elnöke
Pénzügyi Bizottság (PB) elnökhelyettese


1974-ben születtem Esztergomban. Feleségemmel és három fiúgyermekemmel 2003 óta élek Piliscsabán. Római katolikus vallású vagyok és gyermekeinket is ebben a szellemben neveljük.

1997-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem építőmérnöki diplomát. Részt vettem az útépítés szakirányú doktori képzésben, párhuzamosan tanársegédként oktattam az egyetemen.

Autópályák, csomópontok, városközpontok tervezése mellett az utóbbi években a kiemelt állami közúti beruházások ellenőrzését végeztem a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség megbízásából jogi, pénzügyi és műszaki szempontból.

Jelenleg a 20 éve alapított ŠKODA és Volkswagen Márkakereskedéseinket vezetem.

Tovább...

Tázer Marianna

 

Humán Bizottság (HB) elnökhelyettese

1974-ben születtem régi, piliscsabai sváb családban. Anyai ágon földművesek, apai ágon iparosok voltak az őseim. Tizenhétéves lányom gimnazista.

Közgazdász diplomával, mérlegképes könyvelő és adó-tanácsadó végzettséggel rendelkezem. Német és olasz nyelven beszélek. Az ELTE Társadalomtudományi Karának közösségi és civil tanulmányok mesterszakán tavaly végeztem. Főkönyvelőként dolgozom egy nagyvállalatnál.

2010 óta vagyok önkormányzati képviselő az Együtt a Holnapunkért Egyesület jelölésével, tagja vagyok a Hauck János Iskolát fenntartó helyi Német Nemzetiségi Önkormányzatnak. A várostakarítást immáron sok éve szervező Együtt a Holnapunkért Egyesület elnöke vagyok, aktív tagként veszek részt a Piliscsabai Németek Kulturális Egyesületének életében.

2014 óta a Magyarországi Németek Országos Önkor-mányzatának képviselője, illetve a Pénzügyi és Ellenőrzési bizottságának elnöke vagyok.

Tovább...