piliscsaba_cimer

HÍREK, AKTUALITÁSOK

Téli hó- és síkosságmentesítés

2022.11.27

A téli síkosságmentesítést és hóeltakarítást a tavalyi évhez hasonlóan idén is Bali Gyula piliscsabai vállalkozó végzi Piliscsaba önkormányzati kezelésű útjain. A Fő utat, a Bajcsy-Zsilinszky utat, a Garancsi utat és a Vasút utcát a Magyar Közút gépei takarítják.

 

Tovább...

Lezárják a József Attila utcát

2022.11.25


November 28-tól kezdődően a jelenleg zajló útfelújítási munkák miatt lezárják a József Attila utca felső szakaszát.

Tovább...

Változás a Polgár megjelenésében és a hirdetési árakban

2022.11.24

A képviselő-testület az önkormányzat kiadásainak csökkentése érdekében a Piliscsabai Polgár megjelenésének és az újság hirdetési árainak változtatásáról döntött.

 

Tovább...

Piliscsabán is látható a Szent Janka kiállítás

2022.11.22

Ahogy arról a Piliscsabai Polgár novemberi számában már beszámoltunk, Piliscsabára is ellátogat az a vándorkiállítás, mely az édesanyák, az orvosok és a meg nem született magzatok védőszentjének, Szent Jankának állít emléket. Az életrajzi molinók mellett a tárlaton helyet kap a szent ruhaereklyéjével ellátott fényképe is, valamint a Szobor az életért (vagy közismert nevén a meg nem született gyermek szobra).

Tovább...

Robbantást végeznek a bányában

2022.09.12

Értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy 2022. november 21-én pénteken kőzetlazító robbantást végez a Márkakő Kft. az Aldi feletti dolomit murvabánya területén.

 

Tovább...

Megkezdődik a József Attila utca útburkolat-felújítása

2022.11.17

November 17-én kezdődnek a József Attila utca felső szakaszának útfelújítási munkálatai. November 10-én, csütörtökön zajlott a munkaterület átadása, ma pedig kezdetét vette a felújítás.

 

Tovább...

A családsegítő és gyermekjóléti szolgálat hírei

2022.11.17

A képviselő-testület döntése értelmében az energiaárak emelkedésére tekintettel, költségtakarékossági okokból még több energiát/költséget kell megtakarítanunk. Emiatt a szolgálat munkatársai feladataikat a polgármesteri hivatal erre kijelölt helyiségeiben látják el (a bejárati ajtó melletti üveges irodahelyiségben).

 

 

 

 

 

Tovább...

2022. évi népszámlálás – PÓTÖSSZEÍRÁS

2022.11.17

Ha még nem vett részt a népszámlálásban, jelentkezzen a Polgármesteri Hivatalban november 21. és 28. között. A pótösszeírásban azoknak kell részt venniük, akik a népszámlálási kérdőívet se online, se számlálóbiztos segítségével nem töltötték ki.

 

Tovább...

Péntekenként zárva lesz a hivatal

2022.11.15

Piliscsaba Város Önkormányzatának jegyzője tájékoztatja a lakosságot, hogy az energiafelhasználás és az ezzel kapcsolatos kiadások csökkentése érdekében 2022. november 18-tól ideiglenes jelleggel a Piliscsabai Polgármesteri Hivatal minden pénteken zárva tart.

Tovább...

Rajzfilmünnep és IV. Helló Ősz rendezvény Piliscsabán

2022.11.14

Idén november 18–20. között kilencedik alkalommal kerül sor az Országos Rajzfilmünnepre, mely nem csak egy helyszínre koncentrálódik. A szervezők megyénként 5–7 helyen, köztük Piliscsabán is biztosítják a teljes kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak. A vetítések mellett a helyszínek többsége izgalmas kísérőprogramokkal (kézműves foglalkozás, kvíz, totó, táncelőadás stb.) várja a látogatókat.

 

Tovább...