piliscsaba_cimer

Közösségi piac

Elérhetőségek


Nyitvatartás:
minden szombaton 7 és 12 óra között


Piacfelügyelő: Kovácsné Lieber Mária 

Telefon: +36-70/456-5506

E-mail: piliscsabaipiac@gmail.com

Facebook: facebook.com/piliscsabaipiac


Piaccal kapcsolatos ügyintézés szerdán 10 és 12 óra között az Uradalmi házban!

Piliscsaba központi helyén, az Uradalmi ház közvetlen szomszédságában nyitottuk újra a Piacot. A közeli s távoli környék legjobb termelői kínálják portékáikat hétről hétre, ízletes és zamatos zöldségekkel, gyümölcsökkel, sajtokkal, mézekkel és sok más finomsággal, emellett kézműves termékekkel várjuk a vásárlókat.

További fontos tudnivalók a ►Piaci szabályzat -ban olvashatók.

Tovább...

A Közösségi Piac újra megnyitott


A Pénzügyminisztérium „Helyi piacok fejlesztése Pest megye területén” címmel 2018-ban pályázatot írt ki önkormányzati tulajdonú helyi piacok kialakítása, illetve fejlesztése tárgyban.

Piliscsaba Város Önkormányzata a pályázaton közel 60 millió Ft-ot nyert. A támogatás által lehetőségünk nyílt a helyi gazdaság fejlesztésére, helyi termelők, mezőgazdasági termeléssel, feldolgozással és értékesítéssel foglalkozó vállalkozások piacra jutásának elősegítésére.

A fejlesztés keretében tervezett termelői piac a piliscsabai régi, nem működő piac helyén került kialakításra a műemléki környezet által támasztott elvárásoknak megfelelően. A fejlesztés keretében megvalósult a Csabakert, az Uradalmi ház és a Római Katolikus Plébánia által határolt terület rehabilitációja.

A piac működéséhez mosdókat és parkolókat alakítottunk ki.

Tovább...