piliscsaba_cimer

Hírek, Aktualitások

Szabadságon a gyermekorvos

2022.08.11

Dr. Széllinger Eszter piliscsabai gyermekorvos augusztus 15–19-ig tartó szabadsága alatt változik a gyermekorvosi rendelés.

 

 

Tovább...

FELHÍVÁS lakott területre bemerészkedett rókák elleni hatékony védekezésre

2022.08.04

Tisztelt Lakosok!

 

Az elmúlt időszakban egyre gyakrabban tapasztalható, hogy a vadonélő rókák/vadak sokszor a lakott területekre is bemerészkednek. Önkormányzatunk kiemelt célja, hogy a lakosok biztonságos, élhető környezetben éljenek. Ez mindannyiunk felelőssége, erre tekintettel az alábbiakra hívjuk fel figyelmüket. 

Tovább...

Péntek helyett szombaton viszik a szelektívet

2022.08.04

A Zöld Bicske Nonprofit Kft. tájékoztatja ügyfeleit, hogy 2022. augusztus 5-én, pénteken létszámhiány miatt nem szállítják el a szelektív hulladékot Piliscsabán. Az elmaradt hulladékszállítást másnap, augusztus 6-án pótolja a szolgáltató. A szelektív kukákat és zsákokat tehát legkésőbb szombat reggel 6 óráig kell kihelyezni az ingatlanok elé.

 

Tovább...

Szennyvíz begyűjtésének támogatása

2022.07.22

Tisztelt Piliscsabai Lakosok!

 

Piliscsaba Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadta a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésének támogatásáról szóló 7/2022. (V. 25.) önkormányzati rendeletét. A rendelet szabályai szerint évente egyszeri támogatásban részesíthetők azok a piliscsabai lakosok, akik a szennyvízhálózatba be nem köthető ingatlanukról a háztartási szennyvizet az önkormányzat által kijelölt közszolgáltatóval szállíttatják el.

Tovább...

Fokozódik a tűzveszély

2022.07.21

A következő napokban folytatódik a kánikula, ami a rendkívüli szárazsággal együtt jelentősen növeli az erdőtüzek kockázatát. A Pilisi Parkerdő Zrt. felhívja a lakosság figyelmét, hogy fokozott tűzveszélyes helyzet és harmadfokú tűzgyújtási tilalom van érvényben.

Tovább...

Felhívás - számlálóbiztos

2022.07.20


FELHÍVÁS
 

A 2022. évi népszámlálás lebonyolításában közreműködő számlálóbiztosok jelentkezésére

Tovább...

Összes hír

Események

Nincs találat.
Összes esemény