piliscsaba_cimer

Piliscsaba vállalkozója

KÖZZÉTÉVE: 2023.07.13. 19:33

CÍMKE: Automatikus hírlevél, Piliscsaba Vállalkozója, Szlojó Kft.

Piliscsaba Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a városi kitüntető címek alapításáról és adományozásáról szóló rendelete alapján (előterjesztésemet támogatva) Szlovák József Úrnak, a Szlojó Kft. tulajdonosának a „Piliscsaba Vállalkozója” díjat adományozta. Az elismerés július 13-án a Piliscsabai Céh Egyesület által rendezett összejövetelen került átadásra. Gratulálunk!

 
 
Méltatás: A cég 2000-óta van jelen Kft. formájában Piliscsabán, előtte 1989-től magánvállalkozóként működött. Jelenleg egy 300 m2-es saját üzletben működik.
A cég mesterhentese Szlovák József, aki több mint 40 éve foglalkozik a hentesszakmával és az élelmiszer-kereskedelemmel. Tevékenységét egyéni vállalkozóként 1985-ben Pilisvörösváron, egy bérelt üzlethelyiségben kezdte.
2008-tól foglalkozik saját termék gyártásával hagyományos technológiában. Fontosnak tartja, hogy vásárlóik egészséges, hagyományos úton feldolgozott termékeket fogyasszanak, ezért nagy hangsúlyt fektet a minőségre, termékeik szója- és adalékmentesek. Egy igazi helyi vállalkozás, mely saját termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Piliscsabán a vásárlókat mindig udvariasan és magas színvonalon igyekeznek kiszolgálni. Szlovák József ma 34 éve nyitotta piliscsabai üzletét.
A Piliscsabai Vállalkozók Céh Egyesületének tagja, a helyi közösségi célokat pedig több esetben önzetlenül támogatja.
 
 
Simon Gyula
képviselő, közrendvédelmi tanácsnok