piliscsaba_cimer

Hulladékszállítás 2024-ben

KÖZZÉTÉVE: 2024.01.10. 16:32

CÍMKE: Automatikus hírlevél, hulladékszállítás

Piliscsaba Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy Piliscsabán 2024. január 1-től a Collect Viridis Kft. végzi a lakossági hulladék begyűjtését és elszállítását.

 

2023. július elsejétől a MOHU (MOL Hulladékgazdálkodási Zrt.) végzi az ország területén a hulladékgazdálkodást, és a továbbiakban már nem az önkormányzatok feladata a szemétszállítás megszervezése. Piliscsabán a MOHU régió koordinátori közreműködőjeként a Collect Viridis Kft. fogja végezni a hulladékbegyűjtést. A cég 2024. január 1. napjától átvette a bicskei telephelyet, a Zöld Bicske Nonprofit Kft. alkalmazottait és teljes eszközparkját. A telefonos elérhetőség nem változik, a Zöld Bicskénél használt 06 22 350 111-es telefonszám továbbra is él. E-mailen az info@collectviridis.hu címen, személyesen pedig továbbra is Bicskén, a Szent István út 1–3. szám alatti ügyfélszolgálati irodában tudják elérni a szolgáltatót.

 

Már megtekinthető és IDE KATTINTVA letölthető az idei évben érvényes hulladéknaptár, melyet a január végén megjelenő Piliscsabai Polgár újság levágható, hátsó borítóján is megtalálnak majd.
A 2024-es hulladékszállításban a naptár szerint jó pár változás lesz az előző évekhez képest: a vegyes hulladékot heti egyszer, keddenként, a szelektív hulladékot kéthetente szerdánként viszik el, a zöldhulladék elszállítására áprilistól novemberig havonta 2-3 alkalommal kerül sor, és decemberben is lesz egy zöldhulladék-szállítási nap. A fenyőfákat január 11-én és 18-án szállítják el, a lomtalanítás pedig továbbra is házhoz menő rendszerben, a szolgáltató elérhetőségein rendelhető meg.

 

PP

2024-es hulladéknaptár: