piliscsaba_cimer

PIKK könyvbemutató: Sorsfordítók

2023.05.12 17:00


Helyszín: Piliscsaba, Klarissza ház

Hosszú kényszerszünet után májusban ismét várják a könyvek iránt érdeklődőket az irodalmi klub nyitott rendezvényére.

A PIKK vezetője, Holéczi Zsuzsa két elbeszéléskötet után most egy izgalmas regényt jelentetett meg, melynek címe Sorsfordítók. A könyv bemutatójára május 12-én 17 órakor kerül sor az Uradalmi házban. Az eseményre a PIKK Facebook-oldalán vagy a pikklubja@gmail.com e-mail-címen lehet jelentkezni.

“Az abúzus, a családon belüli erőszak nem könnyű téma, sajnos minden korban aktuális volt – és félő, hogy a jövőben is előfordulhat. A fordulatos cselekményű regényben Zsuzsa ezt a témát dolgozza fel, betekintést adva a múlt századi tanyasi emberek életébe éppúgy, mint az áldozat gyógyulásának folyamatába. Mert bizony az ilyen lelki sebeket egy ember hosszú időn át hordozza magában, de erős lélekkel ‘sorsfordítóvá’ tud válni, és képes mások életét is megváltoztatni.”

A bemutatón a Kortárs Magyar Irodalom Kiadó vezetője és lektora, Kutasi Horváth Katalin beszélget a szerzővel nemcsak a regényről, hanem eddig megjelent elbeszéléseiről, és arról az életútról, mely az alföldi kis faluból Piliscsabáig vezetett.