piliscsaba_cimer

Vállalkozóknak szóló előadások a Céhegyesületnél

KÖZZÉTÉVE: 2023.05.11. 13:50

CÍMKE: Automatikus hírlevél, vállalkozók, céhegyesület, előadás-sorozat

A Piliscsabai Vállalkozók Céhegyesülete cégvezetőknek, az adminisztratív területen dolgozóknak és a jövő iránt érdeklődő fiataloknak szóló előadás-sorozatot indított el áprilisban.

 

Az érdeklődők az energetika kulcsszerepéről, pénzügyi praktikákról, gazdaságfejlesztésről és a vállalkozások okozta ökológiai lábnyom témaköréről hallhatnak bővebben olyan előadóktól, akik szakterületükön kiemelkedő színvonalú tevékenységet végeznek.

Április 25-én dr. Szabó István, az egyesület alelnöke tartott előadást, májusban dr. Vereczkey Zoltán, a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, a következő hónapokban pedig Süveg Tiborné, a CIGLE FÉ-SZEK Szociális Szövetkezet és az Ötletbank Egyesület elnöke, Spóner Hajnalka, a Tűzmadár Innovációs Kft. ügyvezetője és Rampasek László, az OurOffset Nonprofit Kft. vezetője is ellátogat Piliscsabára, hogy egy-egy fontos témában előadást tartson az érdeklődőknek.

Az egyesület által meghirdetett előadások – melyek minden hónap utolsó keddjén 18 órától kerülnek megrendezésre a Céhegyesület épületében – a szervezők szándékai szerint segítenek megérteni a jelen kor kihívásait, támpontot adnak a jövőorientált stratégiai tervezéshez, valamint gyakorlati tanácsokkal is szolgálnak a mindennapi kihívásokhoz.

 

 

A program-sorozat plakátja: