piliscsaba_cimer

Nagy tavaszi várostakarítás

2024.04.27 07:00 - 2024.04.27 13:00


Helyszín: Piliscsaba

Az Együtt a Holnapunkért Egyesület és Piliscsaba Város Önkormányzata idén is megszervezi a hagyományos tavaszi várostakarítást.

Április 27-én, szombaton a várostakarítás során összegyűjtött szemetet hét piliscsabai helyszínen lehet majd leadni:

az Erdészkerti óvoda parkolójában,
a József főherceg téren,
a klotildligeti vasúti megállónál,
a Kálvária utcában a Hauck iskolánál,
a Csabagyöngye lakóparkban a tornapályánál,
Garancstetőn az első fekvőrendőrnél és
az Árok utca végén.

Akik nem tudják a konténerekhez elszállítani a zsákokat, azok a 06-70/456-5594-es telefonszámon tudják jelezni, hogy hol helyezték ki azokat, és a városüzemeltetés munkatársai összegyűjtik. A PIVI a várostakarításhoz védőkesztyűket és szemeteszsákokat is biztosít, melyeket szükség esetén szintén a fenti telefonszámon lehet igényelni.

Az elektronikai és elektromos hulladékot szombaton 8–13 óra között lehet majd leadni a piliscsabai vasútállomás parkolójában (a Vasút utca felőli oldalon). Szintén szombaton 8-tól 12 óráig a polgármesteri hivatalban a zöldhulladék elszállítására feljogosító matricákat vehetik át idén utolsó alkalommal a szerződéssel rendelkező piliscsabaiak a polgármesteri hivatalban. Mindkét esetben szükség van piliscsabai lakcímkártyára. A matricákat megbízott személy is átveheti meghatalmazással.

A nap ismét egy közös ebéddel zárul: a szervezők és a piliscsabai németek minden résztvevőt szeretettel várnak 12 órára a Hauck iskolába.

PP

A szemétgyűjtő konténerek pontos helyei: