piliscsaba_cimer

Könyvbemutató: Holéczi Zsuzsa - Az élet kaleidoszkópja

2023.09.15 17:00


Helyszín: Piliscsaba, Klarissza ház

A Piliscsabai Irodalmat Kedvelők Klubjának vezetője, Holéczi Zsuzsa egy újabb elbeszéléskötetet jelentetett meg, melynek bemutatójára szeptember 15-én, pénteken 17 órakor kerül sor a Klarissza-ház nagytermében. Az esemény házigazdája Szelke László, a Művelődési Információs Központ és Könyvtár igazgatója, az írónővel a könyv szerkesztői beszélgetnek.

Az élet kaleidoszkópja című könyv a szerző 2020–2022 között született írásainak válogatását tartalmazza. Ezt megelőzően Sorsok szilánkjai és Nem mindennapi történetek címmel jelent meg két elbeszéléskötete, idén pedig Sorsfordítók című regényét adta ki a Kortárs Magyar Irodalom Kiadó.

Holéczi Zsuzsa ezekkel a sorokkal ajánlja legújabb könyvét az olvasóknak: “Az élet kaleidoszkópja sokszor megtréfálja az embert: hiszen bármerre fordítjuk, mindig mást mutat. De ezek mögött a különféle élethelyzetek, események mögött is mindig az ember áll a középpontban. Azt, hogy azután ezeket az élethelyzeteket a külső szemlélő hogyan látja, miként értékeli, nem tisztem eldönteni. Én csak meg akarom mutatni, hogy sokfélék vagyunk, sokféle küzdelmünk és életutunk van, de ahhoz, hogy teljes életet éljünk, meg kell ismerni és el kell fogadni másokat: félelmeikkel vagy örömükkel, háborúban vagy békében, ahogy az élet hozza.”

 

A könyv már kapható a piliscsabai MCM boltban és a Líra bolthálózatában, valamint a könyvbemutatón is megvásárolható lesz.