piliscsaba_cimer

Summa Vitae Alapítvány


2081 Piliscsaba,
Szent István király útja 54.

Tel./fax: +36-26/373-656
 

          

A Summa Vitae Alapítvány alapvetően értelmi sérültek részére hozta létre az Otthonházat székhelyén, Piliscsabán. Napjainkban, a háromszintes épületben három funkció van jelen.


A földszinten található az értelmi sérült lakóotthon, ami 14 fő elhelyezését teszi lehetővé. A felső szinten üdülő helyezkedik el, ami 18-20 vendég kényelmes befogadására alkalmas. Alapítványunk üdülője megtalálható a Booking és a Szállás.hu felületen, valamint az Erzsébet programban részt vevő családokat fogadunk. Üdülőnkben található egy klubhelyiség, amelyben különböző foglalkozásokat lehet megtartani.

Az alsó szinten rekreációs helyiségek találhatóak. A modern gépekkel felszerelt fizikoterápiás rendelőnkben többek között lökéshullám, TENS kezelés és lágylézer közül lehet választani. Az 50 m2-es mozgásterápiás tornatermünkben különböző foglalkozásokon lehet részt venni, mint például jóga, gerinctorna, a fiatalabb korosztálynak művészi tornára is van lehetősége. Valamint szolgáltatásaink között szerepel a frissítő masszázs is, ami remek lehetőség a kikapcsolódásra és feltöltődésre a fáradt hétköznapokban.

Honlapunkon többet megtudhat rólunk: www.summavitae.hu