piliscsaba_cimer

Civil alap pályázati felhívás 2024

Piliscsaba Város Önkormányzatának képviselő-testülete 2024-ben is meghirdeti a helyi civil szervezetek, alapítványok és egyesületek támogatását célzó pályázati felhívását, melynek beadási határideje március 31.

A pályázatra olyan, három hónapnál régebben bejegyzett szervezetek jelentkezhetnek, melyek piliscsabai székhellyel rendelkeznek, illetve olyan országos, regionális, megyei szervezetek, melyek piliscsabai szervezetet is működtetnek.

A képviselő-testület célja, hogy támogassa a helyi civil szervezetek tevékenységét, többek között helyi rendezvények, évfordulók, önkormányzati rendezvényekhez kapcsolódó programok megszervezését, vagy egyéb, költségvetési rendeletben meghatározott településpolitikai célok érdekében végzett tevékenységek létrejöttét. Pályázni lehet továbbá Piliscsaba területén lévő közparkok, közterek karbantartására, felújítására. Egy szervezet akár két célra – egy rendezvényre és egy köztér karbantartására – is nyújthat be pályázatot.

A pályázati összeg minden esetben a teljes költség legfeljebb 70%-a lehet. Rendezvényre, eseményre maximum 150.000 forint, közparkok, közterek karbantartására 100.000 forint igényelhető. Önkormányzati rendezvényekhez kapcsolódó programok szervezésére legfeljebb 50.000 forint kérhető.

A beadás során a pályázati adatlapot, valamint az adatlapon felsorolt mellékleteket és nyilatkozatokat kell eljuttatni egy példányban, zárt borítékban a polgármesteri hivatal címére (2081 Piliscsaba, Kinizsi út 1–3.), Piliscsaba Város Önkormányzatának címezve. A borítékra írják rá: „Civil pályázat”.

A pályázati adatlap a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán igényelhető, illetve a piliscsaba.hu honlapról, ide kattintva tölthető le.

 

PP