piliscsaba_cimer

Bethánia CE Szövetség

 

Cím: 2081 Piliscsaba, Kálmán Király út 16.

Tel.: +36 26 373 987 | +36 30 946-8970 |

E-mali: gondnok@lszh.org 
Honlap: http://www.lszh.org/

 

A szobákban összesen 57 főt tudunk kényelmesen elhelyezni az emeleten illetve a földszinten.

 

Földszint: Nagy szoba: 12 ágy (plusz még lenne egy kihúzhatós kanapé is ha érdekel valakit)

Vezetői szoba: 2 ágy saját fürdőszoba. Az ágyakhoz az ágyneműt bekészítjük, de az ágynemű-huzatot, vagy hálózsákot a csoportoknak maguknak kell biztosítaniuk. 7 zuhanyzó és 6 mellékhelység szolgálja a vendégek kényelmét.

 

Extra férőhelyek: Számos esetben szükség volt már további szálláshelyekre. Ezt nyáron sátrakkal tudjuk orvosolni. A kertben éppen ezért építettünk egy fedett vizes blokkot, ahol 4 zuhanyzó és wc szolgálja a kertlakók kényelmét. Fért meg így már 90 ember is. :)

 

Közösségi helyiségek: Fedett helyen az étteremben, az előadóteremben, ill. a pincehelységben tarthatjuk alkalmainkat. A földszinten 30 fő számára alkalmas közösségiteremben lehet az alkalmakat metartani. A pincében 30 fő fér el. Egybenyitva az étterem és az előadó 70 fő. Csoportbeszélgetésekre a több ágyas szobák is lehetőséget biztosítanak. A három teremben és a 3 legnagyobb szobában párhuzamosan csöndesedhetünk el az ige felett.

 

Étkezés: 40 fő befogadására alkalmas étkező és jólfelszerelt melegítőkonyha biztosítja, hogy vendégeink "testi" táplálékhoz is jussanak.

 

Sportolási lehetőségek: asztalitenisz (pincében), röplabda, tollaslabda, lengőteke, óriás sakk, foci és kosár a faluban lévő pályákon

 

Parkolás: A ház zárt udvarán 8 gépkocsi befogadására alkalmas parkolót alakítottunk ki.