piliscsaba_cimer

Változás a testületben

KÖZZÉTÉVE: 2022.09.21. 16:41

CÍMKE: Automatikus hírlevél

Új tagja lett a képviselő-testületnek, miután szeptember 15-én lemondott képviselői tisztségéről Kisgergely István, a pénzügyi bizottság volt elnöke. Lemondásának oka, hogy új munkahelye összeférhetetlen a testületben betöltött tagságával. Helyére a választási rangsor soron következő tagja, Mocsáry Dezső lépett, aki a szeptember 20-ai testületi ülésen tette le esküjét és kezdte meg munkáját a humán bizottság alelnökeként.

Kisgergely István távozásával a bizottságok felépítése is megváltozott. Összevonták a pénzügyi és a fejlesztési bizottságot, melynek tagjai Bakos Bulcsú, Koós Gábor, Lázi Tamás, Tázer Marianna, Simon Gyula és Styevola István képviselők lettek, a külsős bizottsági tagok Tóth János és Schromeisz János. A bizottság elnökének Styevola István képviselőt választották.

A humán bizottság összetétele az alábbiak szerint változott: bizottsági tag lett Koós Gábor képviselő, elnökhelyettes Mocsáry Dezső képviselő, elnök Lázi Tamás képviselő, külsős bizottsági tagok Peregovics Zoltánné és Grőszné Manek Tímea.

 

PP