piliscsaba_cimer

Megjelent az októberi Polgár

KÖZZÉTÉVE: 2022.10.05. 09:34

CÍMKE: Automatikus hírlevél

Megjelent a Piliscsabai Polgár októberi száma, melyet még a héten minden piliscsabai postaládába eljuttatunk.

 

Az újság e havi számában sok-sok képes beszámolót olvashatnak többek között az egészségnapról, a lecsófesztiválról és az összetartozás harangjának felavató ünnepségéről. Farkas András a polgármesteri interjúban ezúttal az elmúlt nyolc évről és a következő két esztendő lehetőségeiről beszélt. Az újságban részletes tájékoztatást olvashatnak a házszámok felülvizsgálatáról, melyben arra is kitérünk, mire érdemes odafigyelniük azoknak a lakóknak, akiknek megváltozott a lakcímük.

Az elmúlt hetekben végre felpezsdült a közösségi élet is: a piliscsabai szlovákok augusztus végén rendezték meg a Nemzetiségek Délutánját, a helyi református közösség Székelyudvarhelyről érkezett testvérgyülekezetének tagjait látta vendégül, a piliscsabai németek szülinaposokat köszöntöttek, míg Garancstetőn nyárbúcsúztatót tartottak a lakók. Az események beszámolóit megtalálják az újság hasábjain.

Vallási rovatunkban rövid interjút találnak Gálffy Zsolttal és Fárizs Péterrel, a helyi katolikus közösség képviselő-testületének két leköszönő elnökével, az újság 16. oldalán pedig arról olvashatnak, mi lett a sorsa a klévízi halas buszmegállóknak. Lapunkból megtudhatják azt is, mely könyveket ajánlja a könyvtár erre a hónapra, merre gurul a labda a PSE-nél, és hogy merre jártak kirándulni a Piliscsabai Természetjáró Egyesület tagjai.

Aki nem kapott újságot, de szeretne, jelezze a szerkesztőségnek e-mailben: piliscsabai.polgar@gmail.com, és továbbítjuk kérését a terjesztő felé. Az e havi és a korábbi lapszámok a piliscsaba.hu oldalon online is elérhetők.

 

Jó olvasást kívánunk!

 

PP