piliscsaba_cimer
akadalymentes

Megjelent a szeptemberi Polgár

KÖZZÉTÉVE: 2021.09.14. 14:00

CÍMKE: Automatikus hírlevél

Megjelent a Piliscsabai Polgár szeptemberi száma, melyet a napokban a postaládákban is megtalálhatnak.

Az újság e havi számában Farkas András polgármesterrel városunk megújuló játszótereiről és óvodakertjeiről beszélgettünk, de szóba kerültek a településközpontban megvalósuló fejlesztések is. Az augusztus 20-ai ünnepségről és az akkor átadott kitüntetésekről szóló összefoglalónkat az 5. oldalon találják.

Nemzetiségi rovatunkban a piliscsabai szlovákok könyvbemutatóval egybekötött rendezvényéről olvashatnak, valamint a roma hagyományőrző napról, melynek keretében a résztvevők megemlékeztek a júliusban elhunyt Kotricz Józsefről is.

A nyári eseményekről több beszámolót találnak, köztük az Ágas-bogas Népművészeti Táborról, a katolikus plébánia családi táboráról, valamint a Tanoda családi napjáról. A helytörténet rovatban Csíky Gábor főmérnök mesél a katolikus egyetem létrejöttéről és a campus jövőbeli sorsáról, melyet kiegészít Szelke Lászlónak, a MIKK vezetőjének személyes hangvételű búcsúja a Pázmánytól.

Lapunkban megtalálják az evangélikus családi bölcsőde elmúlt tíz évéről szóló beszámolót, és megtudhatják, hány játékossal bővült a PSE csapata. Az olvasni vágyóknak ismét nagyszerű könyveket kínál a könyvtár, a rendezvények kedvelőinek pedig több szeptemberi program plakátját is figyelmükbe ajánlhatjuk.

Aki nem kapott újságot, de szeretne, jelezze a szerkesztőségnek e-mailben (piliscsabai.polgar@gmail.com), és továbbítjuk kérését a terjesztő felé. Az e havi és a korábbi lapszámok a piliscsaba.hu oldalon online is elérhetőek.
Jó olvasást kívánunk!

PP