piliscsaba_cimer
akadalymentes

Megjelent a júniusi Polgár

KÖZZÉTÉVE: 2021.06.03. 10:39

CÍMKE: Automatikus hírlevél

Megjelent a Piliscsabai Polgár júniusi száma, mely most is postai úton jut el minden piliscsabai háztartásba.

A havilap legfrissebb számában Farkas András polgármester részletesen beszámol arról, hogy mire fordítják majd a Klarissza-ház felújítására elnyert félmilliárd forintot, és azt is megtudhatjuk, milyen formában és ütemezésben valósul meg a beruházás. Önkormányzati rovatunk másik fontos témája az útfelújítás és csatornázás kérdése, ezzel kapcsolatos cikkünkben összefoglaltuk a lakossági kérdőívek eredményét.

Képgalériánkkal bemutatjuk, hogyan szépült meg településünk a várostakarítás során, illetve hogy hogyan haladnak a munkálatok a Szepesi sportcsarnokában.
A nemzetiségi rovatban a Trachttagról és a májusfaállításról készült beszámoló mellett id. Drevenka Antallal készült interjúnkat olvashatják annak apropóján, hogy nemrég három új verseskötete is megjelent. Emellett megismerhetik Koller Ferencet, a Tanoda ezermesterét, és olvashatnak Luczenbacher Ritáról, a KALÁSZ mozgalom alapítójáról.

Nem maradhat ki a sport sem: beszámolunk egy új kezdeményezésről, a Gulyakör terepkörcsaládról, de mellette a PSE és a PAFC legfrissebb sporthíreit is megtalálják.

Aki nem kapott újságot, de szeretne, jelezze a szerkesztőségnek e-mailben: piliscsabai.polgar@gmail.com, és továbbítjuk kérését a terjesztő felé. Az e havi és a korábbi lapszámok a piliscsaba.hu oldalon online is elérhetők.
Jó olvasást kívánunk!

PP