piliscsaba_cimer
akadalymentes

Megjelent a januári Polgár

KÖZZÉTÉVE: 2022.01.06. 10:04

CÍMKE: Automatikus hírlevél

Megjelent és a napokban minden csabai háztartásba eljut a Piliscsabai Polgár januári száma.

 

A 2022-es év első számában beszámolunk a december 12-én a megújult Klarissza-házban megrendezett Adventi koncertről és teremavatóról, továbbá az idén újjászülető Klarissza-ház látványterveit is megtekinthetik. A karácsonyt felidézve megmutatjuk Piliscsaba ünnepi fényeit, emellett a városban történt fejlesztésekről is olvashatnak. Az újságban megtalálják, hogyan ajándékozta meg a piliscsabai szegény gyerekeket a Mikulás, és milyen élményben volt részük azoknak, akik részt vettek Puszta Betty jubileumi koncertjén.

A januári szám középső, kivehető oldalpárján megtalálják a 2022-es év közérdekű információit, melyen többek között az orvosok, védőnők, postahivatalok, polgárőrök és egyéb biztonsági szervek, közműszolgáltatók és hulladékszállítók elérhetőségeit gyűjtöttük össze.

Az újság helytörténeti rovatában ezúttal a Sumlinban található új emlékoszlop történetéről olvashatnak, portrénkból pedig megismerhetik Halmos Attila népzenészt, aki Piliscsaba csaknem összes iskolájában tanított már, a piliscsabai táncházak elmaradhatatlan zenésze és szervezője. A Piliscsabai Sportegyesület ezúttal a leánycsapat új edzőjét mutatja be az olvasóknak, ifj. Miklósvári Géza vezetőedző pedig a felnőttcsapat győzni akarásáról számol be. Az újság hasábjain emlékezünk meg a 90 éves korában elhunyt vitéz Sándorffy Ottóról, akinek életét felesége, Teri néni segítségével idéztük fel.

 

Aki nem kapott újságot, de szeretne, jelezze a szerkesztőségnek e-mailben (piliscsabai.polgar@gmail.com), és továbbítjuk kérését a terjesztő felé. Az e havi és a korábbi lapszámok a piliscsaba.hu oldalon online is elérhetők.

Jó olvasást kívánunk!

 

PP