piliscsaba_cimer
akadalymentes

Holnap zöldhulladék-szállítás

KÖZZÉTÉVE: 2021.11.24. 12:14

November 25-én, csütörtökön lesz az idei utolsó meghirdetett időpont, amikor elviszik Piliscsabáról a zsákokban összegyűjtött vagy kötegelt zöldhulladékot.

 

Az önkormányzat lakossági kérésre további szállítás beiktatását kezdeményezte a szolgáltatónál, ám ezzel kapcsolatban még nem született döntés, így aki teheti, holnap tegye ki a zöldhulladékot.

A Kommunál-Junk a komposztálható hulladékot csak a cég által biztosított, biológiailag lebomló zsákban, illetve maximum 70 cm hosszú, 50 cm átmérőjű kötegekben szállítja el. A zsákokat és kötegeket csütörtökön reggel 6 óráig kell kihelyezni az ingatlan elé. Figyeljünk arra, hogy a kihelyezett zöldhulladék közé ne kerüljön kommunális szemét, mivel az közvetlenül a komposztálótelepre kerül.

Az elszállításhoz szükséges további zsákokat Piliscsabán a Big Shopban van lehetőség vásárolni 420 forintért, amivel az elszállítás díját fizetjük ki.

A további hulladékelszállítási időpontokról később adunk majd tájékoztatást, illetve a Kommunál-Junk oldalán is tájékozódhatnak.

PP