piliscsaba_cimer

Beavatás a zarándoklat rejtelmeibe

KÖZZÉTÉVE: 2023.01.11. 16:00

A Mária Rádió és a Mária-út minden szombaton világi önkéntesek által kísért zarándoklatokat indít a Normafától Máriaremetére. Az ún. beavató zarándoklatok könnyű, félnapos útja során bárki belekóstolhat a zarándoklás  szépségeibe, és ezáltal egy lépéssel közelebb kerülhet Istenhez.

 

A jelentkezőket 10 órakor várják a budai Normafánál lévő Anna-réten, a Szent Anna-kápolnánál. Onnan Makkosmária érintésével Máriaremetére vezetik a zarándokokat a lila jelű Mária-úton. Máriaremetén a Kisboldogasszony-bazilikában közösen részt vesznek a 18 órás szentmisén, ahol a mise végén egy beavató liturgia során zarándokká fogadják a résztvevőket.

A zarándoklaton való részvétel ingyenes, az ellátásról és a hazautazásról viszont mindenkinek magának kell gondoskodnia. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, az ezzel kapcsolatos információk a Mária Rádió és a Mária-út honlapján érhetők el. A beavató zarándoklatokkal kapcsolatban Heim Krisztinánál lehet érdeklődni a 30 791 4280-as telefonszámon vagy a heim.krisztina@gmail.com e-mail-címen.

 

Tájékoztató a Beavató zarándoklatokról

 

PP