piliscsaba_cimer

A családsegítő és gyermekjóléti szolgálat hírei

KÖZZÉTÉVE: 2023.10.27. 10:19

CÍMKE: Automatikus hírlevél, családsegítő, hírek

Júniusban új munkatárs érkezett a Piliscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálathoz. Kiss-Kovács Rozália kedvességét és segítőkészségét már többen megismerhették azok közül, akik mindennapos kapcsolatban állnak a szolgálattal.

„Nyáron főként az adományosztással járó feladatokkal ismerkedtem, szeptembertől pedig a családsegítő teljes tevékenységi körével – meséli Rozália, aki már a szakmai feladatokban is aktívan részt vesz. – Azt látom, hogy a hozzánk fordulók problémái egészen különbözőek, az egyszerűbben megoldhatóktól a mélyen összetett helyzetekig. Az esetszám sajnos magas, de mindig jó érzéssel tölt el, ha megoldódnak és előremozdulnak az ügyek a közreműködésünkkel. Igyekszem megtalálni az egyensúlyt abban, hogy meddig tudunk mi segíteni, és honnan indul a családok, ügyfelek szerepe, természetesen a mi további támogatásunk mellett. És ami még örömmel tölt el, hogy úgy érzem, a munkatársaimmal is összhangban vagyunk.”
A piliscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálathoz bármikor bizalommal fordulhat mindenki, akiknek szüksége van segítségre lelki, életviteli, családi, kapcsolati, vagy iskolával kapcsolatos problémák megoldásában.

 

Továbbra is lehetőségünk van arra, hogy az élelmiszer-adomány közvetítését minden rászoruló család számára biztosítsuk. Hétköznaponként 10 órakor várjuk a családsegítő szolgálathoz mindazokat, akik szükségét érzik, hogy az adományban részesüljenek.

 

A szolgálat az ügyfeleket hétfői és szerdai napokon 8–12 óra között fogadja az Uradalmi ház épületében.

 

 

Halaszthatatlan esetben az alábbi elérhetőségeken érnek el bennünket:

Telefon: 26/375 143, 70/456-54-93

E-mail: csaladsegito@piliscsaba.hu

Facebook: Piliscsaba Város Önkormányzata Család- és Gyermekjóléti Szolgálata

 

 

A családsegítők