piliscsaba_cimer
akadalymentes

Seperjük ki a szemetet!

1970.01.01 01:00


Helyszín: 2081 Piliscsaba

2021. április 24-én, szombaton tavaszi várostakarítás lesz Piliscsabán. Az esemény az Együtt a Holnapunkért Egyesület kezdeményezésére, Piliscsaba Város Fejlesztési és Üzemeltetési Intézménye (PIVI) koordinálásával és Piliscsaba Város Önkormányzatának finanszírozásával jön létre.

A járványügyi korlátozások miatt idén közösségi pontokat nem hirdetnek a szervezők, helyette mindenkit arra kérnek, önállóan vagy az egy háztartásban élőkkel tegyék rendbe a saját környezetüket, az utcát, vagy ami a közelükbe esik.

A zsákokat és kesztyűket a várostakarítás előtti héten osztják ki – tudtuk meg Győri Gábortól, a PIVI vezetőjétől. A takarításban részt vevők a 06-70/456-5594 telefonszámon kérhetnek erről bővebb tájékoztatást. 

Az elektronikai hulladékot április 24-én, szombaton 9–13 óra között lehet majd leadni a piliscsabai vasútállomás parkolójában (Vasút u. felőli oldalon). Ehhez mindenképp szükség lesz a piliscsabai lakcímkártyára. 

A hulladékgyűjtő konténerek helyéről és az elektronikai hulladékgyűjtés szabályairól bővebben a várostakarítás Facebook-oldalán tájékozódhatnak.